fbpx

Imate nezadovoljenu želju za prelaskom na viši nivo poslovanja u digitalnom okruženju i potrebu za umrežavanjem u rastućoj industriji turizma?

Predstavljamo vam domaći Web portal za oglašavanje nekretnina za kratkoročno izdavanje (STAN NA DAN) i prodaju na adresi www.mojstan.org

Kada vam neko kaže da je pušen u rad NOVI web portal na kojem se možete informisati o ponudi nekretnina za smještaj u regionu, vi ćete:

a. reći kako vam treba dupla regularna doza kofeina da pregurate dan, a tamo neka aplikacija neka ide na koja hoće vrata, ali što dalje od vas...
b. pomisliti, joj, to mora da je neka prevara, sigurno sve naplaćuju duplo, uzimaju proviziju na svaki piksel, a sa otvaranjem stranice na kojoj piše Početna, počinje i vaša lična propast...
c. OK, šta to nude?

Ovo je članak za vas koji ste tip "Osobe C" i prema odgovoru na gore postavljeno pitanje i inače u životu.

Opšti koncept ovog portala pod nazivom mojStan je takav da treba da bude otvoren prema novim i drugačijim stvarima, boljim ljudima i ljepšim životnim iskustvima. Ovo je korisna poslovna filozofija koja ne samo da ima ekonomsku vrijednost, nego vas orjentiše prema društvenoj zajednici, razumijevajući da je njen razvoj i vaš imperativ. Zato se rado okrećemo za nečim što može doprinijeti da vaša društvena zajednica bude bogatija i uspješnija.

OK, ŠTA WEB Portal NUDI?

mojStan Team je podigao ovaj portal da bi svi oni koji nude kratkoročni smještaj u svojim kućama i stanovima, popularni Stan na Dan, imali gdje da se "okače" na internetu. Da, aplikacija je inspirisana sličnim svjetskim oglašivačima koji su višestruko premrežili svijet, ali nije ista.

Ovo je domaća priča. Domaća priča ima ono nešto što velikima uvijek izmiče – dušu, ma kako to čudno zvučalo u poslovnom svijetu gdje se svi po definiciji stigmatiziraju kao bezdušni.  

Ovaj portal ne koristi tržišne informacije kojima vlada da bi vas prevarili.  Ili da bi na vašem strahu ostvarili ekstraprofit.

Portal je ustvari sredstvo za rad koja nudi pomoć. Iskrenu, ljudsku pomoć koja će vlasnicima nekretnina omogućiti najbolje uslove oglašavanja, uštedu vremena i bolju komunikaciju sa gostima.

Da svako dođe do svog stana: nekome na Dan, a nekome za cijeli život!

To je vizija Portala mojStan.

Želimo da radimo za vas - tražimo za vas - nudimo za vas  i povezujemo sve nas!

To je misija Portala mojStan.

Na jednostavno pitanje – Zašto se oglašavati na ovom portalu? Nudimo jednostavan odgovor:

1. Zarada od kratkoročnog izdavanja kuće/stana/sobe

2. Olakšavaju - unapređuju poslovanje

3. Štedi vrijeme vlasnika nekretnine

4. Štedi vrijeme gosta

5. Tehnička podrška

6. Veza sa Svijetom

7. Poštenje i Povjerenje

8. 24/7/365

OBLASTI DJELOVANJA

Geografski, Portal mojStan aktivan je na području od Triglava pa do Đevđelije, sa planom velikog izlaska i u druge zemlje EU.

Funcionalno pokrivene su tri oblasti:  

  • Kratkoročno iznajmljivanje stanova – Apartmani i Stan na Dan
  • Prodaja stanova novogradnje
  • Opremanje stanova

STAN NA DAN

Vrlo popularno. Vrlo profitabilno. Dokazano povećava prihod u odnosu na izdavanje na duži period, povećava smještajne kapacitete jednog grada ali i turističku ponudu, omogućava mnogo dublju interakciju turista sa svojim domaćinima, kao i razmjenu onog dragocjenog pehara emocija i kulturnog iskustva koji dugo pamtimo i širimo kroz ljudsku zajednicu.

Portal mojStan je osmišljen tako da ćete smanjiti nepotrebnu telefonsku komunikaciju sa potencijalnim gostima, jer će im odmah biti vidljivi svi podaci koji ih interesuju o ponuđenom smještaju – slobodno/zauzeto u realnom vremenu, cijene, način i vrijeme plaćanja, kad i gdje se preuzima ključ, momenat ulaska i izlaska iz stana i slični tehnički detalji koji puno znače svakom gostu.

Kontrola ostaje u rukama vlasnika nekretnine nad ponudom, te uz administratorska ovlašćenja vlasnik samostalno pregleda, prihvata ili odbija rezervaciju gosta, bez posrednika, na svom računaru, tabletu ili telefonu.

Kalendar raspoloživosti smještajnih kapaciteta je posebna priča jer Portal mojStan gostima nudi uvid u raspoloživost smještajnih kapaciteta u realnom vremenu, sinhronizaciju sa kalendarima Booking.com-a i AirBnB-a, što je sjajna  tehnička inovacija koja vam garantuje pune kapacitete i izbjegavanje otkazivanja rezervacija usljed dvostrukih rezervacija.

Razrađen je pouzdan sistem instant obavještenja (notifikacija) u trenutku kad neko rezerviše vašu nekretninu, pa tako pored email obavještenja, popularni Telegram ChatBot šalje poruke vlasnicima stanova trenutno i besplatno, recenzije stanova i stanodavaca, geolokacija stana, SEO optimizaciju teksta za oglašavanje na Google pretraživaču kod pretrage. Bitna stavka su i NOVE elektronske usluge: Elektronska knjiga gostiju, i Elektronska knjiga stranaca i druge sitnice koje život, odnosno posao znače.

Mogućnost samostalnog dodavanja akcijske i sezonska cijene, itd...

Dostigli smo cifru od 140 smještajnih jedinica u 40 destinacija na Balkanu, nastavljajmo dalje do svog prvog milestone-a - javićemo glasno kad ga dosegnemo.

PRODAJA STANOVA

Portal mojStan želi da preraste i u vodeću on line platformu za ponudu stanova u izgradnji ili već izgrađenih novih stanova (novogradnja).

Cilj je da svima, a posebno mladim bračnim parovima, koji su u potrazi za svojim novim domom omoguće pregled svih novih stanova koji se nude na tržištu Bosne i Hercegovine i regiona.

mojStan je u ovoj oblasti u fazi dogovora modaliteta poslovne saradnje sa investitorima i izvođačima radova koji raspolažu nekretninama za kupoprodaju.  

Ističu da kupci danas žele da budu što više informisani prije nego što se odluče da kontaktiraju investitora i kupe stan. Zato web aplikacija mojStan nudi visoko optimizovano oglašavanje za pretrage prodaje.

OPREMANJE STANOVA

Svi stanovi zahtjevaju da budu uređeni. Enterijer jednog stana je u stvari ono što nazivamo domom, bio on veliki ili mali ili baš koliki treba.

Kada prodajete namještaj, tehničke uređaje i drugu opremu za sleeping and living, vi u stvari vašim kupcima prodajete i ideje za unutrašnje uređenje i opremanje stana, kao i način života koji prati ove stvari.

Obaveza mojStan tima je da prati najnovije trendove uređenja stanova i kuća, prenosi mišljenja stručnjaka za enterijer, otkriva kako o tome razmišljaju javne ličnosti koje nas inspirišu, ta da poveže kupce i prodavce kako bi od vaših stanova nastajali topli domovi.

mojStan želi da zaokruži svoju ponudu u vezi sa stambenim i životnim prostorom u kojem živite ili koji iznajmljujete ili prodajete. Za opremanje stanova i kuća nudimo saradnju na sljedeći način:

1. Besplatno postavljanje kataloga ponude,

2. Isticanje banera poslovnog partnera na početnoj stranici portala,

3. pisanje i objavljivanje promotivnih tekstova o kompaniji i proizvodima i uslugama poslovnog partnera,

4. kreiranje promotivnih on line kampanja i druge usluge po dogovoru.


CJENOVNIK

Izaberite paket Standard do 15 EUR za godinu dana.

Više detalja o obuhvatu usluga u pojedinačnim paketima pogledajte ovde.

MOJSTAN TEAM

Osoba C. sa početka ovog teksta ima pravo na još neke odgovore u vezi sa predstavljenim portalom. Odgovori na često postavljena pitanja mogu se pronaći u sekciji FAQ.

Iza mojStan Team-a stoji tim različitih stručnjaka informatičkog, pravnog, i ekonomskog profila.

Dogovor oko daljeg razvoja platforme i novih zadataka, rade profesionalno i kreativno, ali ponekad opuštajući se uz čašu osvježavajućeg pića u ruci :)

Sami sebi kažu da granice ne postoje, da nema loših ideja, samo više ili manje ostvarivih i zato se ne boje onoga što im ide u susret, naprotiv raduju se svakom novom izazovu koji riješe.

Ponosni su i na svoj BLOG u nastajanju i tekstove o najavama događaja. Plan je da nastavimo da pratimo i dešavanja u drugim gradovima gdje god budemo našli saradnike i partnere i na taj način obogatimo turističke potencijale tih mjesta i vrijednost ponude portala.

Za svoje principe koristimo tri pravila:

  • Poštovanje i stručnost

mojStan Team je selektovan od  stručnjaka iz oblasti informacionih tehnologija, prava i ekonomije i povezuje ih međusobno poštovanje. Radimo tako da sve resurse pažljivo koristimo i oplemenjujemo, tako da nudemo samo visokokvalitetne, provjerene i inovativne proizvode. Ulažemo u razvoj i znanje. Sarađujemo sa najboljim stručnjacima i partnerima iz svoje oblasti.

  • Odgovornost i pouzdanost

Gradimo bezbjednu, zdravu i kreativnu organizaciju kojoj je stvaranje društvene vrijednosti i rezultata jednako važno kao i održivost na tržištu. Rukovodimo se etičkim principima poslovanja, na šta podstičemo i sve osobe i subjekte sa kojima sarađujemo - svaki pojedinac je prioritet, svaki saradnik je važan, svaki klijent je lična odgovornost, a njegovo zadovoljstvo njihova obaveza.

  • Dostupnost

Dostupnost uvijek i svuda. Naša iskrena želja je da svaka posjeta aplikaciji mojStan bude jedinstven doživljaj sa sadržajno novim informacijama o uslugama koje trebate i najavama važnih događaja kojima možete obogatiti svoj život.

I kao što kažemo u mojStan Team-u:

BUDITE DOSTUPNI!  BUDITE ON LINE!  BUDITE DIO PONUDE NA www.mojstan.org

OBAVEZNO PROČITAJTE:

Uporedna analiza domaćih portala za oglašavanje nekretnina