fbpx

Poštovani saradnici, ideja da besplatno postavljamo akcijske i promo kataloge firmi koje se bave prodajom namještaja za stan ili poslovni prostor predstavlja novi način komunikacije sa vama ali i širom zajednicom.

Kako smo ovo zamislili?

Uobičajena je praksa firme koje se bave prodajom stambenog namještaja ali i poslovnog namještaja ove kataloge izrađuju na mjesečnom nivou kako bi predstavili asortiman svojih proizvoda. Međutim, ukoliko to kod vas nije slučaj, odnosno ovaj katalog izrađujete nešto rjeđe, nikakav problem, dostavićete nam kad ga budete imali.

Na portalu www.mojstan.org, čija je misija "Nekom na dan a nekom za cijeli život" imamo posebnu sekciju za opremanje stana i upravo to je mjesto gdje bismo postavili i vaš katalog. Format u kome bi bili poželjno da nam dostavite vaš katalog je PDF kao uobičajen dokument za ovu namjenu jer su u njemu već uključeni grafička priprema, cijene i kategorije namještaja. Naravno, to ne mora nužno biti pdf ukoliko ga nemate. U ovom slučaju, možete nam u wordu sastaviti opisni tekst sa fotografijama i cijenama.

Nakon što postavimo vaš katalog, reklamiraćemo ga na naše uobičajene načine. Već sljedeći mjesec ili kad budete imali izrađen novi katalog, pošaljite nam i objavićemo i njega.

POŽELJNO:

Bilo bi dobro ukoliko ste u mogućnosti, da nam pripremite KUPON uz katalog sa nekim minimalnim popustom koji bi kupce dodatno motivisao a koje bi mogli priložiti prilikom kupovine. Ispod je primjer jednog kupona:

Ima li danas još onih poslovnih ljudi koje se protive besplatnom oglašavanju?

Ukoliko poznajete nekoga ko vodi salon namještaja, pošaljite mu ovu informaciju, biće vam zahvalan.

Za sve informacije stojimo na raspolaganju.

mojStan tim