fbpx

Kranjska Gora leži na tromeđi Slovenije, Austrije i Italije. Svojom okolinom pruža brojne mogućnosti za nezaboravan odmor tokom cijele godine, a još uvek ostaje najprepoznatljivija po skijanju, takmičenjima i priredbama u zimskoj sezoni.

I ove godine je biti u centru svjetskih sportskih događanja, jer će ugostiti već 54. kup Vitranc i skijaške skokove u Planici. Sportska događanja će tokom cijele zime dopunjavati raznovrsni prateći program (od koncerta velikih zvezda zabavne muzike, večernjih zabava, raznovrsnih radionica za djecu pod rukovodstvom animatora do romantičnih šetnji uz baklje ili oprobavanje sreće na automatima za igru).

Smeštajnu ponudu dopunjuje i naš portal koji našim posjetiocima nudi povoljan smještaj u blizini Kranjske gore. Tako će i skijaši naći nešto za sebe, kao i oni koji se prvi put odlučuju da odu na zimski odmor i očeuju ih visoke cijene smještaja.

U Kranjskoj Gori možete da stanete na skije i spustite se niz bijele padine koje dopunjuje i sniježni park za bordere i sankanje, koji omogućavaju spuštanje i u večernjim satima jer su osvjetljeni. Ispod skijališta se prostire Sniježna plaža na kojoj možete da se okrijepite i ulovite tople zrake sunca.

U otkrivanje okoline možete da krenete i na skijama za trčanje po trkačkoj stazi dugoj više kilometara. Ona vodi čak u susjednu Italiju u koju se mnogi gosti rado upućuju u kupovinu.

Prvi put, ove sezone portal www.mojstan.org će povoljnim smještajnim ponudama, omogućiti da građani bivših ExYu republika, sa manjim finansijskim mogućnostima, ipak posjete ovo poznato skijalište i koji žele da provedu odmor u pravoj zimskoj idili.

U Kranjskoj Gori se vodi računa i o najmlađim, nadobudnim skijašima. Možete i za njih da iznajmite opremu i još nešto: vaše dijete će razumjeti uputstva za prve korake na skijama pošto će se učitelji skijanja sa njim sporazumjevati na njegovom jeziku.

POGLEDAJTE AKTUELNU PONUDU PORTALA MOJSTAN.ORG