eM Hostel - Trokrevetna br.3 - Banjaluka Print
eM Hostel - Trokrevetna br.3 - Banjaluka
Adresa: Braće Potkonjaka 19
Opis:

eM Hostel je smješten u naselju Obilićevo u Banjaluci. Nalazimo se u blizini centra grada, ali i tvrđave Kastel. Od jednokrevetne do petokrevetne sobe, smještajni kapacitet je raspoređen na tri sprata. Na svakom spratu obezbjedili smo klimatizaciju i grijanje, ali i dva kupatila i dva toaleta, kao i nekoliko terasa za pušače.

Rasporedili smo 49 kreveta u 18 soba, što nam omogućuje da sa opcijom pomoćnih kreveta smjestimo i do 60 gostiju. Svaka soba ima tv, internet, a po potrebi imamo i uslugu vešeraja. U prizemlju hostela nalazi se mirni kafić u kojem možete da započnete dan, a cijeli hostel je okružen parkingom rezervisanim za naše goste.

Nekolicina vrhunskih restorana sa prepoznatljivom lokalnom kuhinjom koji nas okružuju, uljepšati će vaš boravak. Ugodan odmor i zadovoljan gost, cilj je od koga nećemo odustati. Iz tog razloga smo higijenu u hostelu postavili za imperativ, a u prilog tome idu i klimatizovane sobe sa udobnim Dormeo krevetima. Da bi vaš odmor bio potpun, hostel smo smjestili u slaboprometnu ulicu nadomak centra grada.

NAPOMENA: Cijena je po osobi

Iznamljivanje ili Prodaja: Iznajmljivanje
Rent from - until:
2017-12-30 2018-01-02
2018-12-29 2019-01-05
Osnovna cijena: 30 BAM
Soba: 1
Kupatila: 1
Kreveta: 1
Ime i prezime: Đorđe Milojević
Status oglasa: Aktivan
Tip nekretnine: Hostel
Veličina objekta: 19
Izgrađen: 2017