fbpx

Ukoliko ste se odlučili da je krajnje vrijeme da postavite svoju nekretninu na booking portal, koraci su sljedeći:

  1. Popunite formu sa detaljima vaših apartmana (link)
  2. Ukoliko posjedujete više apartmana, svaki apartman unesite zasebno sa svim detaljima. Dakle, ako imate 3 apartmana, to znači da ćete 3 puta popuniti gornji formular itd... Ovo je zbog toga što naš sistem posjeduje kalendar raspoloživosti smještaja u realnom vremenu. To znači da ako je npr. 02.02.2018. godine vaš apartman "X" rezervisan, to će biti prikazano u kalendaru i za taj datum neće biti moguće slanje-zaprimanje novih razervacija.
  3. Na osnovu popunjenog formulara, Administratori portala unose vaš smještaj na portal.
  4. Nakon unošenja vašeg stana ili apartmana u sistem, Administratori portala vam dostavljaju kredencijale i kratko uputstvo koje trebate pročitati.
  5. Nakon što postanete menadžer na portalu mojStan, pratite vaš email ili Telegram (ako smo ovo podesili) jer ćete na njih ubuduđe dobijati zahtjeve za rezervacijama koje trebate samostalno prihvatiti ili odbiti ako su nepotpune a sve u skladu sa Ponašanjima na portalu koja su opisana ovde.
    Na Vama je da odlučite da li je portal ispunio Vaša očekivanja, uštedio Vaše vrijeme, smanjio nepotrebnu komunikaciju sa potencijalnim gostima, te povećao popunjenost smještajnog kapaciteta u odnosu na raniji period. Međutim, morate shvatiti da se rejting nekretnina gradi vremenom i da zahtjeva određena novčana ulaganja. Kod nas je to veoma povoljno a dobravamo popust na avansno plaćanje.