fbpx

Prodaja stanova

Brzina, funckionalnost, efikasnost.

Cilj ove katogorije jeste da potencijalnim kupcima ponudi pregled svih raspoloživih stanova na teritoriji grada u kojem traže nekretninu za kupovinu.

SVI STANOVI NA JEDNOM MJESTU.

Pored toga, omogućen je direktan kontakt između potencijalnog kupca i investitora putem kontakt forme, gdje kupac kroz par klikova šalje poruku investitoru, a investitor momentalno dobija obavještenje putem email-a ili Telegram-a. Poruke koje se šalju investitorima mogu biti zahtjevi za određivanje termina pregleda stana, Zahtjevi za rezervacijom stana, mogućnost korekcije cijene ili način plaćanja i sl.

Vrlo jednostavno.

Gosti portala mojStan izaberu grad u kojem traže stan, te u polju "Iznamljivanje ili prodaja" označe da se radi o "Prodaji".

Nakon toga, kliknemo na narandžasto dugme “PRETRAŽI” i na korak ste do stana iz vaših snova.

Pošto smo našli odgovarajući stan, preostaje nam da se sastanemo sa investitorom.

Sa njim stupamo u direktan kontakt putem kontakt forme u okviru stana koji ste pronašli.

Napišemo poruku i kliknemo na “Kontaktiraj investitora” (moramo popuniti obavezna polja: ime, email, telefon).

Nakon toga, investitor dobija obavještenje putem email-a i Telegrama-a, te je dužan da na poslat upit odgovori u najbržem mogućem roku.

Najkraći odgovor bi bio “DA”.

Princip našeg sajta jeste upravo to, direktan kontakt između potencijalih kupaca i investitora.

Portal nudi oglašavanje nekretina i uspostavljanje direktne komunikacije između između potencijalnog kupca i investitora, posredstvom napredne aplikacije.

Cilj portala je da bude zastupljen u svim ExYu državama.

Portal mojStan NE UZIMA nikakvu proviziju od kupaca za svoje usluge, niti na bilo koji drugi način vrši posredničke usluge između kupca i investitora.

Ono što radimo jeste da olakšavamo kontakt i komunikaciju između kupaca i investitora, unapređujemo poslovanje, štedimo vrijeme i jednih i drugih a sve to po najvišim principima savremenog poslovanja u oblasti pružanja usluga u nekretninama.

Tržište funckioniše po principu PONUDE i POTRAŽNJE. Tamo gdje se presjeku te dve krive, dobijamo cijenu proizvoda/usluge. Cijena je stvar dogovora između 2 strane, te zavisi od mnogo faktora, gdje je svakako poželjno o tome uvijek razgovarati direktno sa investitorima. Cijena na portalu je ona koju je investitor naveo. Da li je to i konačna cijena, to zavisi od Vas i od njega.

Dužnost investitora jeste da nam pošalju sve promjene u cijenama koje mi unosimo istog momenta.

Na sajtu se nalaze uvijek ažurne cijene stanova.

Svaki oblik saradnje je moguć, dovoljno je da nas kontaktirate na email ili na kontakt telefon.

Možemo navesti primjer nekih dosadašnjih usluga koje smo nudili investitorima koji prodaju više stanova na istoj lokaciji: kreiranje izvještaja o broju prodanih stanova/kvadrata, pisanje autorskih tekstova o Vašoj kompaniji, promocija na društvenim mrežama, postavljanje banera na početnoj stranici, baner na svakoj stranici, itd...