fbpx

Pronađite odgovarajući smještaj

Najlakši i najbrši način je korišćenje filtera/funkcija pretrage.

Ako znamo tačan naziv stana dovoljno je da ukucamo ključne riječi (npr. naziv apartmana) i pretražimo.

Ako ne znamo tačan naziv apartmana, već tražimo raspoloživ smještaj u određenom gradu, osnovna postavka jeste da izaberemo GRAD. Eventualno, u parametre pretrage možemo dodati i datum dolaska i odlaska i IZDAVANJE.

Što više stvari postavimo u filteru, to ćemo imati bolje i preciznije rezultate.Nakon što rezultati pretrage budu predočeni, imate mogućnost da pronađete smještaj koji odgovara kako lokacijom tako i cijenom.

Preporuka je svakako da postavite TIP PRETRAGE (iznamljivanje, ili prodaja), kao i datum odlaska i dolaska.

Još samo jedan korak preostaje, a to je da REZERVIŠEMO odgovarajući stan.

Nakon što je pronađen stan, pregledane fotografije i opisni dio, kalendar raspoloživosti je bitan faktor. On gostima pokazuje da li je stan koji ste pronašli slobodan ili zauzet u određenom vremenskom periodu. Ako niste sigurni gdje se nalazi Kalendar raspoloživosti, sačinili smo kratko VIDEO uputstvo.

Sa desne strane nalazi se Zahtjev za rezervaciju. Dovoljno je da popunite tražena polja (ime, email, telefon, period rezervacije), čekiramo "Nisam robot" te kliknete na REZERVIŠI!. Nakon toga ćete dobiti verifikacioni email na adresu koju ste naveli u rezervaciji. Unutar verifikacionog email-a trebate kliknuti na link kao potvrda slanja Zahtjeva.

Tog momenta, vlasnik apartmana dobija email/Telegram obavještenje o Vašoj rezervaciji. Čekate njegov odgovor u vidi email-a ili telefonskog poziva. Rezervacija je potvrđena kad dobijete povratni email pod nazivom VAŠA REZERVACIJA JE POTVRĐENA.

Naravno.

Bez ikakvih ograničenja linkove možete objavljivati (share, dijeliti) na drugim portalima, slati svojim prijateljima, poznanicima sa društvenih mreža. Olakšaće vam posao iznamljivača i uštedjeti vrijeme.

Minimalna dužina boravka je ključan faktor za dobijanje prve rezervacije.

Vaš kalendar raspoloživosti u svakom trenutku mora biti ažuriran kako bi prikazao tačnu dostupnost vašeg smještaja i kako bi izbjegli otkazivanje.

Orjentišite se prema kraćem broju minimalanih broj noćenja. Gosti koji rade rezervacije preko Portala mojStan generalno rezervišu kraće boravke.

Što je veća dostupnost objekta to je veći broj pojavljivanja u rezultatima pretraživanja.