fbpx

Plaćanje

Plaćanje apartmana se vrši na onaj način kako se dogovorite sa vlasnikom stana. Kada izvršite rezervaciju, vlasnik stana će gosta kontaktirati i direktno sa njim dogovoriti sve detalje, uključujući i način plaćanja. Iz našeg dosadašnjeg iskustva, najčešća je praksa da se plaćanje vrši u gotovini prilikom preuzimanja ključeva od stana odnosno prilikom ulasku u stan.

Najčešća praksa ili procentualno rečeno je da se 99,9% plaćanje usluge iznamljivanja stana ili apartmana vrši unaprijed i to prilikom preuzimanja ključeva od stana odnosno prilikom ulaska u stan.

Izaberite STANDARD ili BUSINESS paket iz našeg cjenovnka.

U zavisnosti od Vaših potreba (broja stanova za iznajmljivanje ili prodaju kao i administraciju rezervacija i ostalih usluga iz naše ponude), birate odgovarajući paket.

Pregled paketa usluga, uključujući i cijene, možete pronaći na linku: https://mojstan.org/cjenovnik

Ne.

Dovoljno je da popunite formular za postavljanje smještaja na portal. Tom prilikom ćete se identifikovati i ostaviti svoje podatke. Obzirom da je oglašavanje besplatno, sami možete odlučiti kada želite da prestanete da se oglašavate. U tom slučaju ćete promjeniti status vašeg stana u neaktivan i on se više neće pojavljivati na portalu.

Cijene banera zavise od veličine, pozicije na sajtu, učestalosti u pojavljivanju, itd… Zbog toga nismo napravili cjenovnik ove usluge, već cijenu odredimo tek kad čujemo Vaše zahtjeve.

Za saradnju smo uvijek raspoloženi, tako da nam se samo javite na email  i garantujemo da će se pronaći opcija koja Vama odgovara.

Knjiga gostiju i Knjiga gostiju za strance su funkcionalnosti koje se nalaze kao sastavni dio našeg paketa za oglašavanje. Samim tim, svi korisnici koji se pretplate na oglašavanje, dobiće i ove fukncionalnosti.

Ako imate potrebu samo za korišćenjem ovih funkcionalnosti, ali ne i za reklamiranje stanova, trebate izabrati jedan od paketa.

Za oglašavanje smještaja na portalu pogledajte cjenovnik. Više info: https://www.mojstan.org/cjenovnik

Instrukcije za plaćanje ćemo vam poslati na vaš email, nakon što popunite Zahtjev za unost smještaja.

  1. Pregled i rezervacija nekretnina,
  2. pronalaženje stanova u prodaji,
  3. Korišćenje svih akcijskih kataloga,
  4. Korišćenje savjeta koje vam budemo davali prilikom kupovine ili opremanja stana,
  5. Postavljanje akcijskih kataloga za opremanje stanova.
  6. Zar nije dosta :)

Nema potrebe za ovim jer se plaća na godišnjem novou. Za korisnike koji avansno žele da uplate cijenu oglašavanja, molimo da pogledaju cjenovnik na ovoj adresi https://www.mojstan.org/cjenovnik

Cijene su jako bitne za vaš objekt. Ovdje postoje nekoliko stvari koje treba dobro razumjeti.

Ukoliko postavite prevelike cijene, vaša jedinica će dobijati nedovoljan broj rezervacija što će usloviti slabijim rangiranjem. Takođe, ukoliko postavite preniske cijene onda se pitate da li ste mogli izdati vaš objekt po većim cijenama nego za koje ih sada nudite. Cijena igra jako veliku ulogu da li će gost rezervisati vaš objekta ili ne.

Tu se često zna raditi i o razlici od samo par evra zbog kojih je gost odabrao neki drugi smještaj a ne vaš.

Savjeti koje Vam mogu pomoći u određivanju cijena:

  • Provjerite cijene sličnih smještaja u Vašem gradu, i postavite cijenu na sličnom nivou kako bi bili konkurentni,
  • Za početak postavite nešto nižu cijenu kako bi privukli prve goste, kao i prve recenzije,
  • Primjenite popuste i prilagodite cijene

Portal mojStan vrši oglašavanje nekretinina.

Portal mojStan će vam ponuditi funkcionalan Online Booking sistem za iznajmljivače koji će vam olakšati rad i uštedjeti vrijeme uz minimalnu naknadu na godišnjem nivou (vidi cjenovnik).

Portal mojStan ne uzima nikakvu proviziju (procenat) od ostvarene rezervacije.

Pored navedenog, pod oglašavanjem podrazumjevamo i objavljivanje vašeg smještaja na društvenim mrežama putem našim sponzorisanih i drugih kampanja.