fbpx

Želite li kreirati personalizovanu ponudu za svoj smještaj? Osluškujući vaše potrebe razvili smo novu funkcionalnost koju počev od danas možete koristiti.

Vrlo jednostavno personalizovanu ponudu od sada napraviti sami.

Samo se prijavite u dio za menadžere https://www.mojstan.org/mgm  i kliknite na "Stanovi za iznajmljivanje".

Ukoliko posjedujete više stanova za iznajmljivanje, odaberete konkretan stan i kliknete dugme "Ažuriraj" u kome ćete imati mogućnost da sami odredite period boravka, cijenu za ovaj period (moja može biti viša ili niža od osnovne cijene koju ste naveli) i Komentar (razlog za ovu izmjenu cijene npr. cijena za period trajanja Exit festivala u Novom Sadu je značajno viša od osnovne ili ukoliko želite da napravite LAST MINUTE PONUDU onda odredite period i za taj period stavite nižu cijenu od osnovne).

Evo neke od ponuda koje možete kreirati:

Last minute ponuda

Jednostavan način za popunjavanje praznih smještajnih jedinica, privlačenja gostiju koji traže objekte do sedam dana unaprijed - ili bliže boravku.

Nakon ovog perioda, imate mogućnost da samostalno uklonite ovu ponudu.

First minute ponuda

Privucite one goste koji rezervišu unaprijed i popunite svoje jedinice izvan sezone uz ponude sa popustom.
Sve ove ponude su javno dostupne i vidljive za sve korisnike koji posjećuju Portal mojStan.

Cijena u sezoni

Ukoliko smještaj izdajete tokom cijele godine, kao osnovnu cijenu ćete staviti nižu cijenu od sezonske (više cijene). Sezonska cijena se kreira na isti način kao i Last minute i First minute ponuda.

Primjer dodavanja sezonske cijene:

  1. Osnovna cijena je 30 EUR
  2. Period: 01.07.2018-31.08.2018.
  3. Komentar: Sezonska cijena.

Osim što će se pojaviti u opisu vašeg stana, svi gosti koji u Booking formularu u svojim zahtjevim za rezervaciju budu obuhvatili ovaj period ili dio perioda sa posebnom cijenom, Booking formular će voditi računa o posebnoj cijeni i na osnovu nje raditi kalkulaciju ukupne cijene boravka.

Ponuda će biti aktivna za datume koje ste odabrali u kalendaru, a možete ih pronaći na dnu stranice u "Opisu stana" pod stavkom "Posebna cijena".

Takođe, imate mogućnost kreiranja više ponuda u okviru jednog smještaja. Npr. Last minute ponuda, pa odmah ispod First minute, pa sezonska cijena, pa cijena za vrijeme nekog događaja u vašem gradu i sl.

Suština ove funkcionalnosti jeste da gost odmah treba da zna koliko treba da plati u određenom periodu a ne da vas mora zvati pa da mu ove detalje morate objašnjavati putem telefona.

Pogledajte foto galeriju: