fbpx

Mladenci koji žele sada da rezervišu termin za ljeto u nekim od svadbenih salona neostvariv je plan jer su termini popunjeni do novembra i decembra. Da bi to mladenenci mogli da saznaju, trebalo bi da obići sve salone u njihovom gradu što je prilično naporan i vremenski zahtjevan posao.

To znači da budući mladenci moraju zakupiti mjesto slavlja čak i do godinu dana unaprijed. 

Cilj Portala www.mojstan.org je da na jednom mjestu ima sve svadbene (svečane) salone, kako bi mladencima olakšali pregled i pronalaženje raspoloživih salona u određenom terminu.

Dakle u pitanju je Online booking sistem - rezervacije salona ali i stanova putem napredne aplikacije.

Zašto stanovi i saloni na jednom mjestu?

Iz prostog razloga što kada pravite vjenčanje, dolaziće vam gosti iz drugih gradova, za njih ćete trebati obezbjediti povoljan smještaj.

Što se tiče nove usluge "SVI SVADBENI SALONI NA JEDNOM MJESTU" ideja je da mladenci unaprijed mogu da provjere sve detalje svih svadbenih salona koji se budu oglašavali na portalu, da pregledaju fotografije, cijenu i što je najvažnije provjere da li je određeni salon u željenom terminu slobodan (raspoloživ).

To mogu raditi putem kalendara raspoloživosti u realnom vremenu. Nakon što izvrše rezervaciju termina, a menadžer salona je potvrdi, isti postaje nedostupan za nove rezervacije, što je opet vidljivo svim novim mladencima.

Portal nudi oglašavanje salona uspostavljanjem direktne komunikacije između mladenaca i vlasnika salona. FENOMENALNO ZAR NE.

Pozivamo sve vlasnike svadbenih salona da nam se jave u vremenski ograničenom PROMO periodu.

POSTAVITE VAŠ SALON ODMAH