fbpx

NOVO - NOVO - NOVO

Kao nadogradnja na prethodni tekst, danas puštamo u rad novu funkcionalnost "Automatska dvosmjera sinhronizacija iCal kalendara sa Booking.com i AirBnB kalendarom".

Šta to znači za našeg menadžera (vlasnika stana) koji se oglašava na portalu mojStan?

To znači da sve rezervacije koje ostvarite putem Booking.com servisa ili putem AirBnB.com servisa se automatski prenose u mojStan kalendar. Takođe, sve rezervacije koje se ostvare preko mojStan kalendara se automatski prenose u Booking.com kalendar i AirBnB.com kalendar, što je potpuno nova funkcionalnost na portalu.

Ovo je veliki uspjeh za nas koji će svim našim menadžerima i korisnicima će olakšati posao kako bi imali 100% ažuran kalendar raspoloživosti smještajnih kapaciteta u realnom vremenu i time spriječili odbacivanje rezervacija usljed dvostrukih rezervacija na različitim portalima.

Portal mojStan.org je svojevrsno sredstvo za rad svim iznajmljivačima stanova i apartmana koji vam štedi vrijeme i unapređuje poslovanje.

mojStan Team je podigao ovu web aplikaciju da bi svi oni koji žele da nude kratkoročni smještaj u svojim kućama i stanovima, popularni Stan na Dan, imali gdje da se "okače" na internetu. Da, aplikacija je inspirisana sličnim svjetskim oglašivačima koji su višestruko premrežili svijet, ali nije ista.

Ovo je lokalna priča.  Lokalna priča ima ono nešto što velikima uvijek izmiče – dušu, ma kako to čudno zvučalo u poslovnom svijetu gdje se svi po definiciji stigmatiziraju kao bezdušni.  Opširnije...

Iskoristite PROMO period i postavite vaš smještaj na našem portalu. Kad vidite koliko je jednostavan za korišćenje i koliko imamo simpatičnih funkcionalnosti, zaboravićete druge servise i korisiti samo mojStan.

UPOZORENJE:

Nudimo vam novi način saradnje koja ima veliki potencijal. Nemojte da je unaprijed odbacite jer će vas konkurencija pregaziti ili ćete gledati kako vas ostavlja u prašini. A vjerovatno ćete raditi kao mravi svaki dan bez značajnih rezultata. Takođe, izgubićete štansu da dobijete besplatne bonuse koje smo rekli.