fbpx

U velikoj želji da pratimo našu viziju i misiju, određene korekcije i unapređivanja našeg portala su kontinuirane i prijeko potrebne. Ovom prilikom sve menadžere portala www.MojStan.org informišemo i želimo da upoznamo sa svim tim sitnim i krupnim izmjenama na portalu, koje poboljšavaju funkcionalnost samog portala, menadžerima štede vrijeme, a gostima pružaju bolju i kvaliteniju uslugu.

Sinhonizacija kalendara na portalu MojStan.org sa kalendarom Booking.com

Vema bitna funkcionalnost koju smo ugradili na zahtjev naših menadžera. Sada je dovoljno da odradite par koraka opisanih u Uputstvu i da vaš KALENDAR RASPOLOŽIVOSTI bude u automatski sinhronizovan sa kalendarom na booking.com. Što znači, kada god neko rezerviše smještaj na booking.com ili vi Zatvorite određen datum, to se istog momenta prenosi i na vaš kalendar na portalu MojStan.org. Uvođenjem ove funkcionalnosti, menadžeri štede vrijeme jer ne moraju ručno da unose ove rezervacije, a gosti dobijaju pouzdaniju informaciju o raspoloživosti smještajnih kapaciteta. Smanjujemo broj Odbijenih rezervacija zbog duplih rezervacija tj. zauzetog termina na nekom drugom sajtu, što predstavlja neažurnosti kalendara odnosno nesavjestan rad menadžera.

Prijem obavještenja/notifikacije putem aplikacije TELEGRAM

Aplikacija Telegram je ruska alternativa za Viber/Whatsapp. Riječ je o jednoj veoma bezbjednoj i popularnoj aplikaciji koja je u mnogo čemu i bolja od konkurenata. Portal MojStan.org je implementirao sistem obavještenja sa aplikacijom Telegram, te menadžerima omogućio prijem obavještenja o pristiglim rezervacijama direktno na mobilni telefon. Uputstvo koje smo napravili detaljno opisuje proceduru kako da to podesite. NIJE KOMPLIKOVANO.

Ne koristite „booking.com“, „airbnb.com“, itd... Vaš stan je samo kod nas. Želite da "zatvorite" određene datume kako vam ne bi stizale rezervacije, nije problem.

Korisnicima kojima je portal MojStan.org primarno mjesto za vođenje evidencije o pristiglim rezervacijama, omogućili smo unos suspenzija („zatvaranje“ datuma) u onim periodima kada stan nije slobodan. Procedura nije ni malo komplikovana, dovoljno je samo da prelistate i ovo Uputstvo.
PRIMJER: ako neko pošalje zahtev za rezervaciju putem našeg portala, vi dobije email obaveštenje da vam je stigao zahtjev, logujete se i prihvatite isti, tada je kalendar automatski ažuriran. Dugme suspenzije služi kada izdate nekome stan mimo našeg portala, npr. neko vas pozove na telefon i kaže dolazim na 2 dana. Tada odete u suspenzije i unesete tu telefonsku rezervaciju.

Znate li gdje se nalazi kalendar raspoloživosti vašeg apartmana?

Svaki menadžer treba da kalendar raspoloživosti drži ažurnim na dnevnom nivou, to će vam uveliko olakšati rad, više nećete morati da nosite rokovnike dok idete u grad, sve će biti pohranjeno u vašem kalendaru na portalu mojstan.org. Iako već svi znate kako doći do vašeg kalendara raspoloživosti, podsjetite se u ovom kratkom VIDEO Uputstvu.

Za menadžere kreirali smo Knjigu gostiju i Knjigu stranih gostiju koje od sada možete voditi u elektronskom obliku u skladu sa propisima koji regulišu ovu oblast

Knjigu gostiju i Knjigu stranih gostiju, ove Aplikacije moguće je koristiti kao sastavni dio paketa usluga ali i kao potpuno nezavisnu aplikaciju od Online Booking sistema Mojstan.org. (Trenutno samo za BiH)

Prijava paušalnog iznosa boravišne takse

Ovu prijavu smo pretvorili u elektronsku prijavu koju vrlo lako možete popunjavati na našem portalu. Za ispravan unos brinu se posebne kontrole koje smo implementirali koje se brinu o ispravnosti popunjavanja prijave kao i funkcija predpopunjavanja. To znači, nakon što jednom prijavu popunite u cjelosti, drugi put ćete samo promjeniti datume a svi ostali podaci se automatski povlače iz baze podataka i popunjavaju vašu novu prijavu i time vam olakšavaju unos i štede vrijeme. Više detalja o ovoj elektronskoj prijavi ovde.

Administratori portala ulažu veliki napor kako bi pridobili poverenje kako gostiju tako i vas - menadžera, pa vas molimo da se ponašate u skladu sa pravilima ponašanja na portalu detaljno opisanim ovde.

Idemo dalje...

Hvala što koristite naše usluge
Preporučite nas i drugima
Portal www.mojstan.org