fbpx

Ostvarite saradnju sa profesionalnim mojStan Team-om za podršku vašem biznisu i pretvorite vaš stan, apartman, sobu ili cijelu kuću u izvor dobre zarade!

Iznajmljivanje stanova - Stan na Dan

Želite da pružate usluge smještaja i na taj način uđete u svijet iznajmljivanja nekretnina?

Želite da započnete porodični biznis a od kapitala imate “samo” stan, apartman, kuću ili udobno namještenu sobu koju ste spremni da izdajete?

Želite da objavite vašu ponudu i u najkraćem vremenskom period ostvarite maksimalnu zaradu?

Na pravom ste mjestu, jer mi želimo da vam pružimo svu pomoć koju trebate kako biste povećali vidljivost, posjetu i naravno zaradu!

Dokazano je da iznajmljivanje stana po principu Stan na Dan, maksimizuje vaše prihode u najkraćem roku.

Zato vam i nudimo:

 • onLine Booking sistem pomoću kojeg će vaša nekretnina biti dostupna 24 časa, 7 dana u sedmici, 365 dana u godini, što će povećati vašu vidljivost i posjetu,
 • vi imate punu kontrolu nad vašom ponudom. Kao vlasnik nekretnine samostalno pregledate, prihvatate ili odbijate rezervaciju gosta, bez posrednika, na računaru, tabletu ili telefonu, koristeći korisničko ime i lozinku koju će vam administrator portala dodjeliti,
 • dostupan vam je i Kalendar raspoloživosti smještajnih kapaciteta - u kojem će gostima biti prikazani raspoloživi termini za rezervaciju vašeg smještaja. Vi vodite evedenciju o iznajmljenim smještajnim jedinicama, kao i o trenutnoj raspoloživosti smještajnih kapaciteta, sve to predstavljeno i dostupno 24h tokom svih 365 dana u godini,
 • kvalitetan sistem obavještenja (notifikacija) u trenutku kad neko rezerviše vašu nekretninu,
 • recenzije stanova i stanodavaca,
 • geolokacija stana (prikaz stana na mapi),
 • optimizaciju teksta za oglašavanje vašeg privatnog smještaja na Google pretraživaču kod pretrage,
 • integraciju sa društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram,
 • elektronske knjige gostiju, i elektronske knjige stranaca,
 • integraciju sa Booking.com kalendarom u cilju sprečavanja dvostrukih rezervacija.

Šta sve to znači za vas i vašu sobu, apartman, stan ili kuću koju ste ponudili za smještaj na portalu mojStan:

 • smanjićete nepotrebnu telefonsku komunikaciju sa potencijalnim gostima, jer će im odmah biti vidljivi podaci koji ih interesuju o ponuđenom smještaju – slobodno/zauzeto, način i vrijeme plaćanja, kad i gdje se preuzima ključ, momenat ulaska i izlaska iz stana i slični tehnički detalji koji puno znače svakom vašem gostu,
 • vaši smještajni kapaciteti biće iskorišćeni maksimalan broj dana u mjesecu, tokom cijele godine,
 • obezbjedićete direktan kontakt sa gostom, (naša misija je samo da vas povežemo),
 • možete formirati konkurentnu cijenu vašeg smještaja sa širokom paletom usluga za sve tipove korisnika,
 • na raspolaganju ćete imati obrazac ugovora koji možete potpisati sa gostom u svrhu obezbjeđenja vaše imovine,
 • uštedićete vaše vrijeme, ali i novac koji biste potrošili na skupo oglašavanje,
 • bićete u skladu sa modernim tehnologijama i trendovima u poslovanju sa nekretninama.

Prodaja stanova

Portal mojStan želi da preraste u vodeću on line platformu za ponudu stanova u izgradnji ili već izgrađenih novih stanova (novogradnja). Cilj nam je da svima, a posebno mladim bračnim parovima, koji su u potrazi za svojim novim domom, omogućimo pregled svih novih stanova koji se nude na tržištu Bosne i Hercegovine, ali i šire regije.

Zato se okrećemo investitorima i izvođačima radova koji raspolažu nekretninama za kupoprodaju da na portalu mojStan postave sve svoje projekte novogradnje:

 • zgrade,
 • kuće,
 • poslovne prostore,
 • urbane vile i
 • naselja u novogradnji.

Snaga on line oglašavanja vaših nekretnine na portalu mojStan leži i u tome što kupci žele da budu što više informisani prije nego što se odluče da vas kontaktiraju i kupe stan.

Naš portal je visoko optimizovan za pretrage prodaje, a kontakt potencijalnog kupca sa vama je direktan.

Postupak oglašavanja na portalu mojStan je jednostavan. Svakom prodavcu stanova (investitor, izvođač radova, agencija za nekretnine ili drugi ovlašteni predstavnik), omogućili smo da bude administrator.

Biti administrator na  portalu mojStan znači da imate mogućnost samostalnog navođenja i korigovanja osnovne cijene, kreiranje posebne ili akcijske cijene u određenom periodu, postavljanje u status "rezervisan" ili "prodan" ta nekretnina će se arhivirati i više neće biti dostupna za prodaju.

Naravno da imate mogućnosti i za izdavanje svojih nekretnina. Zato smo vam kao administratoru ostavili mogućnost iznajmljivanja – Stan na Dan, čime se naša saradnju proširuje.

Opremanje stanova

Svi stanovi zahtjevaju da budu uređeni. Enterijer jednog stana je u stvari ono što nazivamo domom, bio on veliki ili mali. Kada prodajete namještaj, uređaje i druge “sitnice koje život znače”, vi u stvari vašim kupcima prodajete i ideje za unutrašnje uređenje i opremanje jednog stana i način života koji prati ove stvari.

Portal mojStan želi da zaokruži vašu ponudu u vezi sa stambenim i životnim prostorom koji iznajmljujete ili prodajete. Zato želimo da vašu ponudu namještaja, bijele tehnike, kućanskih aparata, igračaka, umjetničkih djela i svih drugih stvari neophodnih za moderan život  učinimo on line dostupnom.

Naša je obaveza da pratimo najnovije trendove uređenja stanova i kuća, prenosimo mišljenja stručnjaka za enterijer, otkrivamo kako o tome razmišljaju javne ličnosti koje nas inspirišu, ta da radimo ono što najbolje znamo – da vas povezujemo na portalu mojStan kako bi od vaših stanova nastajali topli domovi!

Puno toga možete i sa malim budžetom. Jefino opremanje stana je stvarno moguće, stvar je u dobrim idejama, ali i u raznovrsnoj (zašto ne i akcijskoj) ponudi.

Nudimo saradnju na sljedeći način:

 • postavite vaš katalog ponude – BESPLATNO,
 • istaknite vaš baner na prvoj stranici portala mojStan,
 • pišemo i objavljujemo promotivne tekstove o vašoj kompaniji i vašim proizvodima i uslugama,
 • kreiramo i provodimo promotivne on line kampanje za vas,
 • vršimo i druge vrste kreiranih usluga za vas.

Izaberite jedan od navedenih oblika saradnje iz naše ponude.

BESPLATAN TESTNI PERIOD za sve ponuđene pakete saradnje.

Ukoliko imate stan za izdavanje ili prodaju, koraci za postavljanje su sljedeći:

1. Popunite formu sa detaljima vaših apartmana: https://goo.gl/forms/iRkMKp9XGxd6PlxG2
2. Na osnovu popunjenog formulara, mi kreiramo korisničke kredencijale i uputstvo koje vam dostavljamo na email.
3. Nakon što postanete menadžer na našem portalu, obezbjedili smo vam direktnu vezu sa gostima ili kupcima. Sve što je potrebno da pratite vaš email ili Telegram jer ćete na njih ubuduće dobijati zahtjeve za rezervacijama koje trebate samostalno prihvatiti ili odbiti ako su nepotpune. Profil vašeg stana ili smještajnih jedinica možete slobodno dijeliti putem društvenih mreža ili na uobičajene kanale na koje ste navikli. Bitno je da ćete sve rezervacije zaprimati na jedinstvenom mjestu.

Za sve dodatne informacije ili odgovore obratite nam se na email:

Srdačan pozdrav

Portal mojStan
www.mojstan.org

Budite dostupni – budite on line – budite dio ponude na portalu mojStan.