fbpx

Ovi uslovi i odredbe sa svim potencijalnim izmjenama, odnose se na sve naše usluge koje su direktno ili indirektno (preko distibutera) na raspolaganju na internetu, preko bilo kog mobilnog uređaja, e-pošte ili telefona.

Pristupom, pregledanjem i korišćenjem našeg portala, i/ili objavljivanjem rezervacije, priznajete i slažete se da ste pročitali, razumjeli i složili se sa uslovima i odredbama navedenim ispod (uključujući i Izjavu o zaštiti privatnosti).

Ove stranice, njihov sadržaj i infrastruktura, kao i usluga onlajn na ovim stranicama i preko platforme u vlasništvu su i Portala mojStan i na raspolaganju su samo za vašu ličnu, nekomercijalnu upotrebu, u skladu sa navedenim uslovima i odredbama.

Definicije

"Portal" podrazumjeva (mobile) veb sajt pomoću kojih se pruža usluga, kontroliše, upravlja, posjeduje, održava i/ili hostuje od strane Portala mojStan.

"Usluga" podrazumjeva pružanje usluge oglašavanja, rezervisanja, administracije, ažuriranja, promocije i sl. (uključujući i omogućavanje plaćanja) od trenutka u kojem je snabdjevač postao dostupan na platformi.

"Snabdjevač" podrazumjeva snabdjevača smještaja (npr. Apartman, stan...) i bilo koji drugi vid proizvoda vezanog za putovanja ili usluge koja je sa vremena na vrijeme dostupna na platformi.

Privatnost i kolačići

Portal mojStan poštuje vašu privatnost. Molimo vas pogledajte izjavu o zaštiti privatnosti i upotrebi kolačića za više informacija.

(Dalja) prepiska i komunikacija

Kada obavite rezervaciju, poslaćemo vam e-poruku.

Portal mojStan ne snosi odgovornost ni za koju komunikaciju sa snabdjevačem putem ovog portala. Ne možete da tražite nadoknadu u odnosu na bilo koji zahtjev ili komunikaciju sa snabdjevačem ili (bilo kakvu vrstu) potvrde komunikacije ili zahtjeva. Portal mojStan ne može da garantuje da će snabdjevač bilo koji zahtjev ili komunikaciju i (blagovremeno i uredno) primiti/pročitati, razmotriti ili prihvatiti ali će se truditi da iskontroliče što veći broj nepravilnosti.

Da biste sigurni kompletirali svoju rezervaciju, potrebno je da unesete ispravnu adresu e-pošte i broj telefona. Mi ne snosimo odgovornost za (i nemamo obavezu da potvrdimo) bilo koje slučajeve pogrešno napisanih ili pogrešnih adresa (mobilnih) brojeva telefona ili ostali ličnih podataka.

Usljed konstantnog ažuriranja i prilagođavanja cijena i raspoloživosti, savjetujemo da napravite snimke ekrana kada pravite rezervaciju kako biste podržali svoju poziciju (ukoliko je potrebno).