fbpx

Sustainable Entrepreneurship Without Borders

Vjerujemo u zajednicu pojedinaca, organizacija i neformalnih grupacija koje povezuje zajednički cilj a to je održiva društvena promjena. MojStan je jedinstvena platforma za razvoj socijalnog preduzetništva koja doprinosi kreiranju preduzetnika nove generacije - DA MOGUĆE JE I KOD NAS.

Naša Vizija

Ostvarenje Vašeg Sna: Stan! Nekome na Dan, a nekome za cijeli život!

Naša Misija

Mi tražimo za Vas. Mi nudimo za Vas. Mi povezujemo sve nas!

Prednosti saradnje sa regionalnim portalom mojStan

Naša strategija usmjerena je ka razvoju domaćeg preduzetništva, ostvarivanjem sinergije između održivosti i profitabilnosti poslovanja. Prihod koji bude ostvaren od prodaje usluga reinvestira se u lični i profesionalni razvoj pojedinaca i portala, u cilju rasta preduzetničkog potencijala i socijalnog biznisa. Centralno mjesto okupljanja poslovnog sektora, kao i sektora socijalnog preduzetništva sa ciljem izgradnje zdravog, inkluzivnog društva.

Za firme: Ne morate imati svoj web sajt na kome ćete oglašavati stanove u prodaji. Koristite ovaj sajt.

Za preduzetnike (iznajmljivače): Ne morate plaćati proviziju za svaku rezervaciju. Koristite ovaj sajt.

Ko smo - Šta smo?

Mi smo specijalizovana internet platforma za oglašavanje nekretnina osnovana sa ciljem da oglašivačima omogući jednostavno postavljanje oglasa uz istovremeno mogućnost online bukiranja stanova kao i pregleda svih stanova novogradnje. Takođe, tu smo da pružimo važne informacije o nekretninama. Da spojimo kupce stanova sa prodavcima i firmama koje opremaju stan. Da pružimo informacije o povoljnim stambenim kreditima, akcijskim ponudama namještaja i bijele tehnike. Takođe, tu smo da vam pomognemo da pronađete najbližeg notara, sugerišemo na obaveze koje ste dužni ispuniti kada ulazite u posao iznajmljivanja stana na dan... mi smo tu da uštedimo vaše vrijeme a vrijeme je novac.

Ukoliko prodajete ili izdajete nekretninu ili ste Agencija, vaš oglas možete objaviti na ovom portalu.

  • Ukoliko tražite stan na dan ili stan za kupovinu, ponudu možete pogledati na ovom portalu.
  • Ukoliko ste kompanija koja prodaje namještaj, bijelu tehniku i tv, onda vašu ponudu možete postaviti na ovom portalu.
  • Ukoliko nudite povoljan stambeni kredit, onda vašu ponudu možete postaviti na ovom portalu.
  • Ukoliko ste notar, želite da vaše ime bude navedenu u registru notara, onda vaše podatke možete postaviti na ovom portalu.
  • Ukoliko želite da se reklamirate a reklama ima veze sa prometom stanova, stanogradnjom, opremanjem i sl, onda vašu ponudu možete postaviti na ovom portalu.
  • Ukoliko želite da budete naš saradnik-predstavnik za određeni grad, regiju ili državu, da postanete dio našeg malog ali ambicioznog tima, molimo da nam se javite.

Šta sve nudimo, pogledajte ovdje.

Budite dostupni – budite on line – budite dio ponude na portalu mojStan.